Släktforskarkryssningen framflyttad till 2021

På grund av coronapandemin flyttas Släktforskarkryssningen fram ett år, till den 18-19 april 2021. Samma föreläsare och samma program utlovas!

27 september 2019

Släktforskarkryssningen skjuts upp

På grund av coronapandemin skjuts Släktforskarkryssningen upp ett år och blir istället av den 18-19 april 2021. Det blir samma föreläsare och samma program som utlovats. 

Har  du köpt en plats på Släktforskarkryssningen 2020? Här förklarar chefredaktör Magnus Bergsten allt om vad som händer nu (följ länken).

Du får möta oss!

GUNNAR WETTERBERG Historiker och författare, och numera även TV-personlighet, känd från »På spåret» och »Fråga Lund». Gunnar kommer att tala om släktens betydelse utifrån de biografier och släktkrönikor han skrivit. Var beredd på en lärorik och underhållande timma!

CHRISTINA SAGERSTEN En av Sveriges främsta experter på DNA-släktforskning, som inte minst hjälpt många att hitta en »fader okänd». Christina kommer att prata om etiska aspekter kring släktforskningen: Hur närmar vi oss bäst känsliga frågor? Och hur ställer vi oss till att allt fler vill använda våra DNA-register? Vi utlovas flera intressanta exempel.

STINA LOO & FREDRIK MEJSTER Tidningen Släkthistorias två krönikörer föreläser tillsammans om släktforsk­ningens besvärligaste utmaningar och största glädjeämnen. Vilka är deras bästa tips och smartaste genvägar?

Expertråd och nyheter

Utöver de tre stora föreläsningarna får du tillgång till en utställnings­del som presenterar de senaste nyheterna inom släktforskningen. Det blir miniföredrag och försäljning av böcker, tidskrifter och digitala produkter. Du kan också DNA-testa dig. Släkthistorias experter svarar på dina frågor och du får möta redaktionen.

Från endast 1823 kronor!

För bara 1 823 kronor ingår alla före­läsningar, present­påse, stor buffé­middag och bufféfrukost. Det finns möjlighet att uppgradera hytt och byta buffé­middag mot trerätters middag.  

Bra att veta

  • Viking Cinderella avgår från Stadsgården i Stockholm söndag 19/4 kl 18 och är tillbaka igen måndag 20/4 kl 15.15. 
  • Utställning/mässa med flera föreningar, företag och arkiv.
  • Begränsat antal platser, boka redan idag.

Boka nu!

www.vikingline.se/slaktforskning eller ring 08-452 40 00 (ange koden SLАKT). Vid telefonbokning tillkommer en serviceavgift på 50 kr.

Läs också

Kanske är du intresserad av...